۹ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

با کسانی طرف هستید که هر لحظه نقاب خود را عوض می‌کنند

نوپا


بازار جایی است که مشتریان محصول شما را از آن جا می خرند.

اما اگر فکر می کنید که فقط خریداران مشتریان شما هستند، در اشتباه هستید. کاربر نهایی محصو یا خدمتی که ارایه می دهید هم باید به عنوان مشتری مورد توجه قرار بگیرند. آن ها احتمالا کسانی هستند که محصول یا خدمت شمرا پس از چند بار دست به دست شدن خریداری کهرهده و به کار می گیرند. بسیاری از تحلیل های بازار متوجه آن هاست. پس دو گونه مشتری را همواره در نظر بگیرید:

  • خریداران
  • کاربران نهایی

اما در مواردی تقسیم بندی فوق نیاز به دقت و توضیح بیشتری دارد:

الف) مواقعی هست که برای انججام یک فروش، هم باید خریدار به وسط میدان بیاید و هم کاربر نهایی. مثال معروف، سایت جستجوی گوگل است. وقتی کاربر نهایی عمل جستجو را انجام می دهد، گوگل فضاهای خود را به تبلیغ کنندگان می فروشد.

ب) در بازارهای چند طرفته که شما مانند واسطه ای، دو یا چند طرف را به هم می رسانید، خریداران نیز به چند گروه تقسیم می شوند. همه طرف ها خریدار و در عین حال، کاربر نهایی هستند؛ مثل سایت های حراج که خریداران و فروشندگان را در یک حراجی اینترنتی به هم می رسانند.

می‌بینید که برای شناخت صحیح بازار، باید فهمید که مشتریان به چه شکل‌هایی در بازار حضور پیدا می کنند.


#نوپا

#استارتاپ

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مهدی

باید پاسخگو باشیم

واقع گرایی


چون در آغاز کار هستید، باید با محدودسازی وسیله‌هایی که روی میز کار خود می‌چینید آغاز کنید! شما صاحب یک شرکت بسیار بزرگ با منابعی که به سختی به محاسبه کشیده می‌شوند نیستید، شما کارآفرین هستید و تازه پا به عرصه بازار گذاشته و سرمایه محدود و اغلب ناچیزی دارید. فرصت‌های زیادی برای آزمون ایده‌هایتان ندارید؛ پس باید منابع خود را در بازار جدیدی که مطمئن هستید می‌توانید بر آن تسلط یابید به کار بگیرید. مواظب باشید که همین ابتدای کار، در دو دام گرفتار نشوید:

  • به داستان‌ها و حتی اعلام نیازهایی که از هر منبعی به گوشتان می‌خورد توجه کنید اما آن‌را محور بازاریابی خود قرار ندهید. تمرکز خود را از دست ندهید.
  • فرصت‌های تخیلی که به سرعت شما را به آرزوها پیوند می‌دهد را سرلوحه کار خود قرار ندهید. حتما آن‌ها را روی میز تحلیل بیاورید و همه ابعاد آن را بررسی کنید. هرگز با یک زنجیره از توهمات به موفقیت در کسب بازار نخواهید رسید. اگر به ایده‌ای ایمان هم دارید، باید آن را از آب و گل درآورید. تمرکز خود را از دست ندهید.

پرسش‌های اساسی همواره روبروی شما هستند. روی آن‌ها متمرکز باشید:

  1. چرا مردم محصول شما را خواهند خرید؟
  2. چرا سهم بازار در طول زمان افزایش خواهد یافت؟
#نوپا
#استارتاپ
۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
مهدی

روندهای بین المللی تاثیرگذار بر آینده صنعت گردشگری






ما در دنیای همیشه در حال تغییر زندگی می کنیم به همین دلیل صنعت گردشگری نیز باید به طور مداوم با این تحولات سازگار شود.به گزارش میراث آریا به نقل از دفتر امور بین الملل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، موسسه یورومانیتور در حاشیه نمایشگاه بازار جهانی سفر  2018(WTM)  که در لندن برگزار شد، نتایج مطالعات گسترده‌اش در خصوص روندهای تاثیرگذار بر آینده سفر را منتشر کرد تا به متخصصان صنعت گردشگری کمک کند تا تقاضا و انتظارات آینده را آسانتر پیش بینی کنند. خلاصه‌ای از محتوای این گزارش یه شرح ذیل است.

روندهای تاثیرگذار آفریقا و خاورمیانه

تجارب بی نظیر: منطقه خاورمیانه در مرکز نوآوری قرار دارد و تلاش می کند تا سفر را تا حد ممکن تسهیل کند، استفاده ازفناوری بیومتریک و تشخیص صورت در فرودگاه ها با شتاب روزافزون در حال افزایش است، فضاهایی که بعضاً به عنوان پر تنش‌ترین فضاهای گردشگری قلمداد می‌شوند. عملکرد بی عیب و نقص در مقاصد گردشگری نیز از اهمیت زیادی برخوردار است که این امر با استفاده از تکنولوژی‌هایی چون دوربین های تشخیص چهره در هتل ها، ثبت آنلاین ورود در هتل (check in) و دسترسی بدون کلید به اتاق‌ها، راه حل‌های جامع حمل و نقل، وسایر طرح های هوشمندسازی شهرها مانند سامانه‌های پرداخت هوشمند در حال گسترش است.

با توجه به اهمیت گردشگری برای بسیاری از اقتصادها و به رغم چالش های ژئوپلیتیک، کشورهای منطقه در جستجوی همکاری نزدیک تری هستند تا محصولات قابل ارائه گردشگری را متنوع سازند. مسافران خانوادگی و گروهی به دنبال  سفر تجربی و همچنین مسافران انفرادی به دنبال سلامت وتندرستی یا ماجراجویانه هستند گروه اصلی هدف هستند. این  امر منجر به سرمایه گذاری در پارک های موضوعی، اقامتگاه طبقه متوسط، و مسافرت هوایی کم هزینه شده است.

افزایش تجارت طبقه متوسط مردم: به طور تاریخی، قاره آفریقا میزبان مسافرین ثروتمند بوده است که این امر موجب تمرکز زیادی بر شبکه های پروازی بین قاره‌ای و اقامتگاه های گران قیمت  شده بود. امروزه، با تغییر در تقاضا و بهبود زیرساخت ها، افزایش قابل توجهی در پروازهای ارزان قیمت و تمایل روزافزونی به تنوع بخشی در سطح هتل ها بوجود آمده. به دلیل رشد طبقه متوسط، این روندها به طور فزاینده ای از سوی ساکنان قاره آفریقا تقویت می‌شود.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
حامد

برنامه جایگزین

تیوب سواری

از تهران که راه افتادیم بارون شروع شد. بعد از کرج تا خود طالقان برف بود. توی راه خیلی از برفی که داشت می‌بارید لذت بردیم ولی وقتی رسیدیم به اقامتگاه یکدفعه دیدیم هیچکدوم از برنامه‌هایی که داشتیم دیگه اجرایی نبودن. فکر اینکه بخوایم دو روز تمام بشینیم و تلویزیون ببینیم، کاری که تهران هم می‌تونستیم انجام بدیم اعصابم رو به هم ریخت. دلم خوش کرده بودم به اینکه اینجا حداقل از نشستن زیر کرسی لذت ببریم.

چند لحظه‌ای که نشستم و تونستم تمرکز کنم یک دفعه فکری به ذهنم رسید. گوشی رو برداشتم و سریع زنگ زدم به پشتیبان باماگرد و قضیه رو براشون توضیح دادم و ازشون خواستم کمکم کنند. گفتند چند لحظه دیگه تماس می‌گیرند. تماس گرفتند گوشی رو برداشتم آقایی بود که با حوصله داشت یه برنامه جایگزین رو به من پیشنهاد می‌داد. شگفت آور بود این برنامه حتی از برنامه اولمون هم هیجان انگیزتر بود.

خیلی عالی بود باماگرد فکر همه جا رو کرده بود. از کجا تیوب بگیریم، کجا بادش کنیم و کجا مناسب تیوب سواری هست. حتی بهمون گفتن که بعد از تیوب سواری می‌تونیم چه جوری خودمون رو گرم کنیم تا برسیم به اقامتگاه. یکدفعه ورق کاملا برگشته بود و یه سفر مرده تبدیل شده بود به یک سفر بی‌نظیر.

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
حمیدرضا

سهم صنعت گردشگری در اشتغال

گردشگری داخلی

امروزه گردشگری به یکی از بزرگ­ترین و سریع­ترین صنایع در حال رشد، تبدیل شده است. براساس پیش بینی سازمان تجارت جهانی تا سال 2020­ (1398) تعداد گردشگران در کل دنیا به رقمی بالغ بر 6.1 میلیارد خواهد رسید و بیش از 50 درصد معضل اشتغال در کشورهای در حال توسعه از این طریق قابل رفع خواهد بود. ایران براساس آمارهای جهانی به لحاظ جاذبه ­های گوناگون(فرهنگی، مذهبی، طبیعی و تاریخی) جزو ۵ کشور بالقوه توانمند در زمینه جذب گردشگر خارجی است؛ اما رتبه ایران در بین 141 کشور جهان، 97 و در میان 16 کشور خاورمیانه و شمال­ آفریقا 12­ است. براساس گزارش شورای جهانی سفر و گردشگری، سهم کل گردشگری ایران در اشتغالزایی طی سال گذشته 5،6 درصد از کل اشتغال یعنی یک میلیون و 398 هزار و 500 شغل بوده که انتظار می ­رود در سال 2026(1405)، تعداد یک میلیون و 967 هزار شغل، یعنی 6،1 درصد از کل اشتغال را تحت پوشش قرار دهد.  بر اساس آمار سازمان گردشگری، در سال 1395 حدود 5 میلیون و پانزده هزار نفر، وارد ایران شده­ اند و بالغ بر 7 میلیون نفر به خارج از کشور سفر کرده­ اند. متوسط هزینه هر گردشگر ورودی به ایران 1710 دلار است. با وجود رشد صنعت توریسم و گردشگری طی چند سال اخیر ، شمار گردشگران خارجی، کمتر از ۴‚۰ در­صد شمار گردشگران در جهان است. همچنین در آمد ایران از توریسم و گردشگری از ۵‚۰ درصد کل درآمد جهانی توریسم و گردشگری بیشتر نیست. براساس پیش بینی شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC)، چنانچه ایران در سال 2017(1396)، پذیرای 10 میلیون گردشگر خارجی باشد، مشارکت سفر و گردشگری در آن به حدود 2 میلیون شغل خواهد رسید. از اهداف افق 1404(2025 م) نیز جذب 20 میلیون گردشگر خارجی یعنی رسیدن به حدود 4 میلیون شغل است. با توجه به اهمیت موضوع، دو مصاحبه­ با آقایان دکتر علی رحیم­ پور و دکتر ناصر رضایی از کارشناسان معاونت گردشگری(دفتر برنامه ریزی و توسعه گردشگری) ترتیب دادیم که در این دو مصاحبه" سهم صنعت گردشگری در اشتغال کشور­" را بررسی و به این سئوال پرداخته­ ایم که آیا ایران بر اساس افق 1404 (2025 م) می­ تواند به رقم 20 میلیون گردشگر و ایجاد 4 میلیون اشتغال برسد یا خیر؟

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
حامد

مقایسه اقامتگاه و هتل

اینفوگرافی


#اینفوگرافی_باماگرد

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
مهدی

حرفه ای!

داستان 12

ما سه نفر بودیم. وارد ویلا که شدیم، احساس خیلی خوبی بهمون دست داد. روی صندلی ها که آروم گرفتیم، از همون جا مسیرمون از هم جدا شد!

سعید: من کلا این دو روز رو همین جا می مونم. خیلی جای با نمک و جالبیه.

رضا: اشتباه می کنی. حرفه ای باش! راه بیفت با من بریم بچرخیم. از همکارام پرسیدم کجا برم و چیکار کنم.

من: هر دو تون اشتباه می کنید!! برنامه من، برنامه یه تیم حرفه‌ایه.

.

.

دو نفر خوشحال: یکی کمی کم حوصله، یکی کمی خسته

یه نفر خیلی خوشحال: نه خسته، نه کم حوصله. اون ها خیلی دوست داشتن حال من رو داشته باشن. به یه تیم طراح و حرفه‌ای اعتماد کرده بودم. 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مهدی

دلایل سفر

دلایل سفر

سایت  www.championtraveler.com  به تازگی مطلبی منتشر نموده است و طی نموداری مهمترین دلایل سفر را به تفکیک فوق تشریح نموده است .

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
حمیدرضا

تونستم ولی...

جایزه

خیلی حرفه‌ایِ حرفه‌ای نیستم؛ ولی دیگه برنامه‌ریزی یه سفر سیاحتی ساده به یه شهر نزدیک محل سکونت خودم رو می تونم انجام بدم. اولش کمی بِهِم برخورد! ولی چرا اونا می‌خوان برای من برنامه‌ریزی کنن؟

با خودم گفتم بهشون ثابت می کنم که برنامه شون ایراد داره. سعی کردم عین برنامه عمل کنم تا سند داشته باشم! هر جا گفته بودن رفتم.

.

با خوشحالی موارد رو ازم تحویل گرفتن. فکر می کنید من چه کار کرده بودم؟ تونسته بودم در همون مدت به یه خونه تاریخی در یکی از روستاها هم سر بزنم.

.

بعد از بررسی گزارش من یه سفر رایگان تو یه شهر دیگه به من هدیه دادن!

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مهدی